čtvrtek 14. října 2010

doSHANKováno

SHANK je totální řezničina, ale také napínavý příběh o lásce, zradě, pomstě...tím bych mohl skončit, ale přeci jen ještě přidám po jeho dohrání pár postřehů.

Za prvé...na to, že je to hra stažitelná přes Playstation Network, tak patří mezi to nejlepší co se tam za celou dobu jeho existence urodilo. Velký podíl na tom určitě bude mít zázemí profi studia...za SHANKem totiž nestojí nikdo menší než EA. Grafika je roztomile kreslená a jatka na obrazovce vypadají prostě skvěle.

Za druhé...SHANK je bohapustá rubačka, ale chytne a nepustí od začátku do konce. Katana, motorovka, brokovnice, to je jen malý výčet náčiní, kterým se probíjíte k überzlounovi hry. Po dohrání na mě vyskočila statistika, ze které vychází zajímavá čísla. Za zhruba 4 hodiny hraní jsem zmasakroval přes 800 "lidí" a 40 zvířat.

Za třetí...souboje s bossy jsou geniální. Na každého platí jiná taktika a poslední - Caesar mě málem připravil o nervy. Skoro už jsem hru odinstaloval, jak frustrující bylo ne a ne ho sejmout.

Za čtvrté...multiplayer pro dva hráče na jedné konzoli přináší úplně nový příběh...je to vlastně jiná hra, což trvanlivost SHANKa hezky prodlužuje.



Na závěr mé osobní hodnocení - 9/10

Žádné komentáře: