pondělí 6. října 2008

Nová NHL a old school hry

Nějak není čas psát. Teď sem strávil 4 dny na Veletrhu hraček, zítra jedu vystřídat kolegu na Invex, ale i ve všem tom shonu sem si našel čas na zakoupení NHL 09. Není to od 08 žádný super posun, ale vylepšení tu jsou. Hlavně je úplná bomba mód Be a Pro. Už aby si mě Pittsburgh vytáhl z farmy do prvního týmu. No a pak jsou tu týmy z extraligy. Labůžo. Už sem v on-linu nakopal zadnici pár amíkům a jednomu rusákovi se Spartou. Tohle staví 09 hodně nad 08 byť je ten hokej tak nějak stejnej (je fakt, že se zlepšili možnosti bránění takže ještě jedno + navíc).
Hned po Invexu se ještě chystám na novou FIFinku. Demo PSA9 zklamalo na všech frontách, takže EA fotbal je jasnou volbou.
Odbočím od next-genu. Po 10 letech jsem si stáhl nádhernou hopsačku Heart Of Darkness. Grafika je úžasná ještě dnes a hlavně sem si díky té hře vzpomněl na další prastaré pařby. Zrovinka se chystám na Crusader: No Remorse. Jak HOD tak "křižáka" sem měl originálky a "křižáka" sem nikdy nedohrál, protože v poslední misi mě hra vyhazovala do DOSu...tak snad to napravím.

Žádné komentáře: