čtvrtek 16. října 2008

Díky a čau...a není Be a Pro jako Be a Pro

Ne neloučím se:) Jen sem se rozloučil se dvěma hrama a sluší se abych jim dodatečně vystavil účet.

Rozloučení první - Top Spin 3
No...co říct. První krůčky byly těžké a mírně nudné, první výhra nad Nadalem byla osvěžující, poslední část kariéry už sem nedokončil. Prostě to nemělo takovou šťávu jako o poznání arkádovější Virtua Tennis. Chybět mi Top Spin asi nebude. Navíc ho pohřbíval i nedostatek soupeřů na on-linu.

Rozloučení druhé - Beijing 2008
Olympiádka...super. Hlavně ve více lidech nesmírná zábava, ale po dvou měsících hraní už nemá co nabídnout. Jedinej opravdovej vopruz byl kajak a judo. Nejlepší jsou vrhací disciplíny a třeba rychlopalná pistole. On-line fungoval výborně, ale v osmi lidech koukat až odskáčou či odházejí ostatní nebylo tak zábavné. Ale třeba ve čtyřech lidech to bylo labůžo...

...jenže, holt vyšla FIFA no...tak nějaké hry šly z kola ven.

No a když jsme u FIFy...mám nahráno dost zápasů v Be a Pro kariéře v NHLce, ale ve FIFě mě tento mód zatím moc nenadchnul. Naštěstí je tu spoustu lig, které si chci zahrát. česká, Anglická, Španělská, Italská...a pak něco exotického ze zvědavosti...a třeba mě i to Be a Pro nakonec osloví.
Jinak v NHLce to byl posun kupředu mílovým krokem. V podstatě nehraju normální zápasy a ani on-line nepouštím tak často. U 08 sem naopak odehrál 99% zápasů na síti.

Žádné komentáře: